TÖITÄ TARJOLLA – Tule myyjäksi Saunatohtorille!

 

Saunatohtori hakee lisää myyntivoimaa Pääkaupunkiseudulle ja Keski-Suomeen – unelmahommaa huippumyyjille tai alalle aikoville!


Paljon asiakkaita ja valmiita asiakaskontakteja  

– Saunatohtorin aktiivisen asiakashankinnan johdosta sinulla on mahdollisuus saada valmiita asiakaskontakteja, joihin yhteydenotto on helppoa ja kalenterissasi on riittävästi asiakaskäyntejä. Keskitetty asiakashankinta mahdollistaa sen, että voit käyttää työaikasi tehokkaasti ja saat provisiotilisi auki mahdollisimman nopeasti.

Testattu ja toimivaksi havaittu selkeä myyntitapa, jossa teknologia hoitaa monimutkaisuudet
– Kylpyhuone- ja saunaremontit ovat yleensä laajoja kokonaisuuksia ja vaativat myyjältä paljon teknistä osaamista. Selkeän konseptimme ja edistyksellisten myynnin työkalujen ansiosta itse myyntityö on kuitenkin yksinkertaista ja helppoa, oli kyseessä sitten suunnittelu, hinnoittelu tai aikataulutus. Saunatohtorin myyjänä ja remonttisuunnittelijana saat käyttöösi asiakkaiden suosiman myyntikonseptimme, joka on vuosien varrella hiottu toimivaksi ja kivuttomaksi tavaksi myydä sauna- ja kylpyhuoneremontteja.

Pääset tarjoamaan palvelua, joka on helppo perustella, kestää kriittisenkin hinta- ja laatuvertailun ja joka tulee aina tarpeeseen
– Saunatohtorin remonttisuunnittelijana ja myyjänä tiedät, että myymässäsi palvelussa toteutus on aina kunnossa. Meillä on kentällä erinomainen maine ja yli 500 tyytyväistä asiakasta aina Keski-Suomesta Pk-seudulle saakka.

Viihtyisä työympäristö, järkevä takuupalkka ja kannustava palkkausmalli
– Saunatohtorin myyjistä ja remonttisuunnittelijoista pidetään huolta, etkä jää yksin missään tilanteessa. Toimiva palvelukonseptimme ja erinomainen maine ylläpitävät tasaista kysyntää. Kehitämme henkilöstömme osaamista jatkuvasti kouluttamalla ja jakamalla henkilöstömme tietotaitoa. Teemme töitä tarjotaksemme asiakkaillemme toimialamme parasta palvelua.

Mikäli arvostat työssäsi kuvailemiamme hyötyjä ja sisälläsi roihuaa palava halu myyntityöhön, asiakkaan palvelemiseen ja omien taitojen kehittämiseen, ota yhteyttä lähettämällä avoin hakemus heti (viimeistään 15.2.2017 mennessä) sähköpostilla (CV:llä tai ilman) osoitteeseen rekrytointi@saunatohtori.fi. Voit myös täyttää www-sivuillamme olevan lomakkeen.

Emme edellytä hakijalta aikaisempaa myyntikokemusta – riveissämme on huippumyyjiä, jotka hakivat aikoinaan Saunatohtorille töihin ilman yhtäkään otettua buukkauspuhelua tai asiakaskäyntiä. Asenteesi ja oppimishalusi ratkaisevat, menestytkö meillä vai et. Paikat täytetään heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin *

Paikkakunta *

Nykyinen työnantaja

Olen kiinnostunut Saunatohtorista työpaikkana koska...

Olen sopiva työntekijä Saunatohtorille koska...

Liitetiedosto (CV / lisätietoa)

Kategoria(t): Ajankohtaista, Työpaikat Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.