Arvonta – 10 000€ remonttirahaa

 
previous arrow
next arrow
Slider
 

Jo perinteeksi muodostunut remonttirahan arvonta saa jatkoa! Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken 10 000€ remonttirahaa.

Voita 10 000€ remonttirahaa – osallistu heti!

Osallistu arvontaan kertomalla meille, miksi juuri sinun pitäisi voittaa uutta ilmettä kylpytiloihisi.

Palkinto sisältää 10 000 eurolla Saunatohtori Oy:n tuotteita ja palveluita (esimerkiksi  märkätila-asentajan työtä, suunnittelua tai kalusteita). Voittaja saa 10 000€ hyvityksen laskun loppusummasta, kun remontti toteutetaan Saunatohtorin toiminta-alueella Etelä-Suomessa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä 10 000 euron alle jäänyttä urakan hintaa hyvitetä.

Myös kaikki remonttisopimuksen Saunatohtori Oy:n kanssa kilpailun aikana solmivat asiakkaat ovat automaattisesti mukana arvonnassa.

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja julkaisemme voittajan nimen mm. Saunatohtorin Facebook-sivulla ja kotisivuillamme viimeistään 10.6.2021. Osallistumisaikaa on 31.5.2021 asti.

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt tietosuojaselosteemme, ja että yhteystietojasi voidaan käyttää Saunatohtori Oy:n markkinointiin. Kilpailuun osallistujien tietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Osallistu arvontaan täyttämällä lomake – onnea arvontaan!

 

 

 

Kommentointi on suljettu.