TÖITÄ TARJOLLA – Tule myyjäksi Saunatohtorille! Haku 15.8. mennessä

 

Saunatohtori tarvitsee lisää myyntivoimaa Pääkaupunkiseudulle ja Keski-Suomeen!

Unelmahommaa huippumyyjille tai alalle aikoville:

1) Paljon asiakkaita ja valmiita asiakaskontakteja  
– Saunatohtorin myyjät saavat paljon valmiita asiakaskontakteja, joihin yhteydenotto on helppoa.  Keskitetty asiakashankinta mahdollistaa sen, että voit käyttää työaikasi tehokkaasti ja saat provisiotilisi auki nopeasti.

2) Testattu ja toimivaksi havaittu selkeä myyntitapa, jossa teknologia hoitaa monimutkaisuudet
– Satojen remonttien myötä konseptimme on kehittynyt selkeäksi, jolloin myyntityö on yksinkertaista ja helppoa – olipa kyseessä sitten suunnittelu, hinnoittelu tai aikataulutus. Saat käyttöösi asiakkaiden suosiman ja kehuman palvelukonseptimme, jolla ratkaiset jokaisen asiakkaan remonttitarpeet nopeasti.

3) Pääset tarjoamaan palvelua, joka on helppo perustella, kestää kriittisenkin hinta- ja laatuvertailun ja joka tulee aina tarpeeseen
– Saunatohtorin remonttisuunnittelija on aina tervetullut vieras, sillä Suomessa kylpytilojen kuntoa arvostetaan. Meillä on hyvä maine ja korkea asiakastyytyväisyys yli 600 asiakkaan kokemuksella

4) Viihtyisä työympäristö, järkevä takuupalkka ja kannustava palkkausmalli
– Saunatohtorin myyjistä/remonttisuunnittelijoista pidetään huolta. Saat jatkuvasti koulutusta ja tukea työssäsi. Kannustava palkkausmalli innostaa jokaista tekemään parhaansa tarjotessaan toimialamme parasta palvelua.

Nyt sinulla on mahdollisuus aloittaa myyntityö huipputuotteen parissa joko pääkaupunkiseudulla tai Keski-Suomen alueella! Emme edellytä sinulta aikaisempaa myyntikokemusta, vaan asenteesi ja oppimishalusi ratkaisevat.

Lähetä avoin hakemus (+CV) heti (viimeistään 15.8.2017 mennessä) sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@saunatohtori.fi. Voit myös täyttää www-sivuillamme olevan lomakkeen. 
Paikat täytetään heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.

Lisätietoja antaa myyntipäällikkö Sami Jokelainen,  puh. 044 3660 011  sami.jokelainen@saunatohtori.fi

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin *

Paikkakunta *

Nykyinen työnantaja/suosittelija

Vapaamuotoinen hakemuksesi *

Liitetiedosto (CV / lisätietoa)

Kategoria(t): Ajankohtaista, Työpaikat Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.