Haku käynnissä: pk-seudulle aktiiviseen myyntityöhön remonttisuunnittelija

Saunatohtori Oy on erikoistunut kotien kosteiden tilojen uusimiseen. Teemme remontin hankkimisen asiakkaalle ilahduttavan helpoksi. Meille on kertynyt satojen kylpyhuone- ja saunaremonttien myötä runsas kokemus. Oma laudetuotantomme sekä pitkät ja luottamukselliset suhteet tavarantoimittajiin varmistavat laadukkaat ja hyviksi todetut materiaalit. Koulutetut ja kokeneet asentajamme takaavat hyvän asiakastyytyväisyyden. 

Toimimme Keski-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla. 

Haemme nyt Pääkaupunkiseudulle aktiiviseen myyntityöhön remonttisuunnittelijaa. Tehtävänäsi on suunnitella oman suunnitteluohjelmamme avulla kylpyhuone- ja saunaremontteja asiakkaan kotona. 

Sinua odottaa täydellinen varustus työn tekemistä varten. Valmiiden asiakaskäyntien, kiinnostavan palvelukokonaisuuden ja selkeän toimintamallin tuella pääset hyviin tuloksiin. Saat tarkasti suunnitellun perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään. Työstä maksetaan takuupalkka sekä tuloksesta provisio. 

Haluat olla tärkeässä roolissa kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä. Olet hyvä tyyppi, joka arvostaa asiakasta ja työkavereita. Olet rehellinen ja avoin sekä sopivasti kilpailuhenkinen. Sinulle on saattanut jo kertyä aiempaa kokemusta aktiivisesta myyntityöstä. Kiinnostus ja kokemus rakentamisesta tai tekniikasta yleensä auttaa menestymään tässä työssä. Herätät luottamuksen ja osaat kuunnella. Sinulla on auto käytössäsi. 

Kiinnostuitko? Ota heti yhteyttä soittamalla tai täytä lomake!

Myyntipäällikkö Sami Jokelainen, puh. 044 366 0011, sami.jokelainen@saunatohtori.fi

Nimi *

Sähköposti *

Puhelin *

Paikkakunta *

Nykyinen työnantaja/suosittelija

Vapaamuotoinen hakemuksesi *

Liitetiedosto (CV / lisätietoa)

Kategoria(t): Ajankohtaista, Työpaikat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.