Saunaremontin ja kylpyhuoneremontin hinta

Mitä saunan ja kylpyhuoneen remontointi maksaa?

Saunan ja kylpyhuoneen remontointia siirretään kauas tulevaisuuteen liian usein kustannusten takia, vaikka tarve olisi todellinen. Saunaremontin kustannukset kipuavat harvoin yli 10 000 euron, yleensä siitä selviää jopa alle 8000 eurolla. Kylpyhuoneen remontointi on kalliimpaa ja siellä kustannukset kohoavat joskus yli 15 000 euronkin.

Suurin hintaan vaikuttava tekijä on remontoitava pinta-ala. Järkevillä materiaalivalinnoilla voi kuitenkin tehdä suuriakin säästöä.

Saunatohtorilla tarkka ja pitävä kustannusarvio lasketaan suunnittelukäynnin yhteydessä. Suunnittelun jälkeen pystymme laskemaan tarkasti kuluvat materiaalit ja niiden asennuksen kuluvan keskimääräisen ajan. Saunaremontin ja kylpyhuoneremontin hinnassa eritellään materiaalit ja työ.

Hinnan ja materiaalimenekin laskemista helpottaa aina toteutettavat 3D-suunnitelmat. 3D-suunnitelman avulla hahmottuu samalla tilankäyttö ja materiaalien sopivuus kokonaisuuteen.

Voit maksaa remontin sopivissa erissä

Olemme neuvotelleet puolestasi valmiin ja edullisen rahoituksen. Saat luottopäätöksen käytännössä heti. Et tarvitse takaajia ja vakuuksia. Maksuaikaa remonttiin saat jopa seitsemän vuotta. Esimerkiksi kylpyhuone- tai saunaremontissa se tarkoittaa alle 200 euron kuukausimaksua.

Saat remontin hinnasta myös kotitalousvähennystä

Kotitalousvähennys lasketaan työn osuuudesta. Vuonna 2015 kotitalousvähennyksen määrä on 45%, enimmäismäärä 2400 euroa. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus. Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2015 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset.

Pyydä tarjouspyyntö

Kuvia valmistuneista kylpyhuoneista

Kuvia valmistuneista saunoista

Kategoria(t): Ajankohtaista Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.