Saunaremontti

Suunnittele unelmiesi sauna itse!

Uuden suunnittelutyökalumme avulla voit suunnitella saunan helposti itse ja pyytää tarjouksen suunnitelmallesi.

Kokeile suunnittelutyökalua

Saunaremontti, joka sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta dokumentointiin

Sauna- ja kylpyhuoneremontin kaikissa vaiheissa tarvitaan kokemusta ja tietoa. Huolella tehty remontti saa lopputuloksen kestämään jopa 40 vuotta, mikä säästää rahaa ja takaa, että tilat ovat terveelliset, turvalliset ja miellyttävät käyttää. Olemme toteuttaneet viimeisen kymmenen vuoden aikana yli 1000 märkätilaremonttia ympäri Suomen.

Omat koulutetut ja sertifioidut asentajat

Vastaamme siitä, että asentajat ovat koulutettuja, sertifioituja ja luotettavia ammattilaisia. Huolehdimme myös mieleisesi sauna- ja pesutilojen suunnittelusta ja varmistamme, että lopputulos täyttää kostea- ja märkätilojen nykyvaatimukset, esimerkiksi vesieristeissä.

Kahden vuoden takuu työlle, 10 vuoden takuu vesieristeille

Annamme työllemme kahden vuoden takuun ja vesieristeille 10 vuoden takuun, joten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin pistää nimi alle ja nauttia mielenrauhasta. .

Hinta-laatusuhteeltaan parhaat budjettiisi sopivat tarvikkeet

Etsimme saunaremonttiin hinta-laatusuhteeltaan parhaat budjettiisi sopivat tarvikkeetSuunnittelijamme ottavat huomioon, miten saatavilla olevat materiaalit, niiden ominaisuudet ja erilaiset työstötavat vaikuttavat urakan loppuhintaan. Esimerkiksi kovaan pintaan joudutaan käyttämään kalliita timanttiteriä. Tavoitteenamme on pitkään kestävä tyylikäs lopputulos.

Huolelliset purku- ja pohjatyöt

Huolelliset purku- ja pohjatyöt ovat olennainen osa ammattimaisesti toteutettua remonttia. Rakennetutkimukset, kuten kosteusmittaukset ja asbestikartoitus, varmistavat saunaremontin onnistumisen  ja lopputuloksen kestävyyden: rakenteet ovat kunnossa ja nykyvaatimusten mukaisia. Varmistamme myös, että märkätilan sähköturvallisuus ja vesieristys täyttävät nykyvaatimukset.

Työnjohtajamme toimivat märkätila-asentajiemme taustalla ja varmistavat, että remontti etenee alusta loppuun määräysten mukaisesti ja laadukkaasti.

Kosteus- ja vesieristemittauksista kirjalliset dokumentit

Saat rakennetutkimuksista kirjalliset dokumentit, kuten vesieristemittaus- ja kosteusmittauspöytäkirjan. Raportti kertoo, mistä paikoista kosteus on mitattu, kuka mittauksen on tehnyt, minkälaisella mittarilla, miten mittari on kalibroitu ja mitkä ovat suhteelliset kosteusarvot.

Vastaamme työmaan siisteydestä sekä purku- ja rakennusjätteiden käsittelystä

Lopputuloksena on saunaremotti, jonka lopputulos on mieluinen, turvallinen ja kestävä!

Varaa ilmainen suunnittelukäynti

Suunnittelukäynnin pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Suunnittelukäynnin yhteydessä saat tarkan ja pitävän hinnan saunaremontillesi.

Varaa ilmainen suunnittelukäynti

Olemme tehneet remonttiprosessin sinulle helpoksi – näin se etenee

1. Kotikäynti ja 3D-suunnittelu

Autamme remontin suunnittelussa aina ilmaiseksi. Kotikäynnillä saat tarkan käsityksen remontin työvaiheista, aikatauluista ja kustannuksista. Halutettasi voit tilata 3D-suunnitelman, jonka avulla ideasi hahmottuu konkreettiseksi tavoitteeksi. Sen perusteella näet tarkasti miltä kylpyhuoneesi ja saunasi tulevat näyttämään remontin jälkeen ja miten valitsemasi materiaalit sopivat yhteen.

2. Toteutus ja dokumentointi

Sauna- ja kylpyhuoneremontti on vaativa remontti, siksi oikeiden toimenpiteiden tekeminen on äärimmäisen tärkeää. Oikeiden toimenpiteiden lisäksi kattavaan dokumentointipakettiin kuuluvat aina kosteusmittausraportti, vesieristemittauspöytäkirja sekä eri työvaiheiden ja merkittävien paikkojen valokuvaus.

3. Viimeistely ja luovutus

Remontin valmistuttua asentajamme käy kanssasi läpi lopputuloksen vaihe vaiheelta, jolloin varmistumme, että toiveesi on toteutunut. Luovutuksen jälkeen saat kootusti kaikki remonttiin liittyvät dokumentit. Tällöin astuu voimaan myös materiaalivalmistajien myöntämät takuut ja Saunatohtorin kahden vuoden asennustakuu.

 

Asiakkaidemme kokemuksia

Lisää kokemuksia

Kommentointi on suljettu.