Saunat ja kylpyhuoneet

Säästät aikaa ja rahaa, kun remontoit kylpyhuoneen ja saunan samalla kertaa. Työvaiheita ja suunnittelua voidaan yhdistää, ja samalla saadaan suunniteltua tyyliltään yhteneväinen ja toimiva kokonaisuus.

Täydellisen saunan kaksi tärkeintä edellytystä

Olemme tehneet satoja sauna- ja kylpyhuoneremontteja Keski-Suomen, Länsi-Suomen ja Etelä-Suomen alueella. Näin jälkiviisaana meidän on helppo sanoa, mitkä ovat täydellisen saunan edellytykset ja mitä virheitä kannattaa ehdottomasti välttää.

1. Saunan tulee olla teknisesti toimiva. Autamme sinua valitsemaan juuri omaan tilaasi sopivat laude- ja kiuasmallit.

2. Saunan ulkonäön tulee vastata talosi yleisilmettä. Autamme sinua hahmottamaan, millaiset tyylit sopivat juuri sinun saunaasi.

Tutustu mallistoon

Kylpyhuoneen suunnittelu

Autamme sinua suunnittelemaan mieleisesi kylpyhuoneen. 3D-suunnitteluohjelmalla hahmotat tilan visuaalisen kokonaisuuden. Näet tarkasti jo etukäteen, miltä esimerkiksi suihkun takana olevat tehosteet näyttävät ja kannattaako tehosteita käyttää myös muualla tilassa.

Voit valita sopivan tyylin suosituista Saunatohtorin sauna- ja kylpyhuonemalleista tai vaikka luoda ihan omasi. Kannattaa hyödyntää ilmainen suunnitteluapu.

Tutustu mallistoon

Olemme tehneet remonttiprosessin sinulle helpoksi – näin se etenee

1. Kotikäynti ja 3D-suunnittelu

Autamme remontin suunnittelussa aina ilmaiseksi. Kotikäynnillä saat tarkan käsityksen remontin työvaiheista, aikatauluista ja kustannuksista. Halutettasi voit tilata 3D-suunnitelman, jonka avulla ideasi hahmottuu konkreettiseksi tavoitteeksi. Sen perusteella näet tarkasti miltä kylpyhuoneesi ja saunasi tulevat näyttämään remontin jälkeen ja miten valitsemasi materiaalit sopivat yhteen.

2. Toteutus ja dokumentointi

Sauna- ja kylpyhuoneremontti on vaativa remontti, siksi oikeiden toimenpiteiden tekeminen on äärimmäisen tärkeää. Oikeiden toimenpiteiden lisäksi kattavaan dokumentointipakettiin kuuluvat aina kosteusmittausraportti, vesieristemittauspöytäkirja sekä eri työvaiheiden ja merkittävien paikkojen valokuvaus.

3. Viimeistely ja luovutus

Remontin valmistuttua asentajamme käy kanssasi läpi lopputuloksen vaihe vaiheelta, jolloin varmistumme, että toiveesi on toteutunut. Luovutuksen jälkeen saat kootusti kaikki remonttiin liittyvät dokumentit. Tällöin astuu voimaan myös materiaalivalmistajien myöntämät takuut ja Saunatohtorin kahden vuoden asennustakuu.

Mitä saunan ja kylpyhuoneen uusiminen maksaa?

Saunan ja kylpyhuoneen remontointia siirretään kauas tulevaisuuteen liian usein kustannusten takia. Tarkan kustannusarvion saat erikseen sovittavan maksuttoman suunnittelukäynnin yhteydessä.

Voit maksaa remontin sopivissa erissä

Olemme neuvotelleet puolestasi valmiin ja edullisen rahoituksen. Saat luottopäätöksen käytännössä heti. Et tarvitse takaajia ja vakuuksia. Maksuaikaa remonttiin saat jopa seitsemän vuotta. Esimerkiksi kylpyhuone- tai saunaremontissa se tarkoittaa alle 200 euron kuukausimaksua.

Saat remontin hinnasta myös kotitalousvähennystä

Kotitalousvähennys lasketaan työn osuuudesta. Vuonna 2017 kotitalousvähennyksen määrä on 50%, enimmäismäärä 2400 euroa. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus. Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2017 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset.

Haluatko kustannusarvion 48h sisällä?

Saat kohtuullisen tarkan kustannusarvion, kun täytät vain tarjouspyyntölomakkeen. Tarjouspyynnön pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Tarkka ja pitävä hinta tarkennetaan erikseen sovittavan ja sinulle maksuttoman suunnittelukäynnin yhteydessä.

Pyydä tarjous tästä

Asiakkaidemme kokemuksia

Lisää kokemuksia

Kommentointi on suljettu.