TÖITÄ TARJOLLA – Remonttisuunnittelija/-myyjä

Saunatohtori Oy on erikoistunut kotien kosteiden tilojen uusimiseen. Teemme remontin hankkimisen asiakkaalle ilahduttavan helpoksi. Meille on kertynyt satojen kylpyhuone- ja saunaremonttien myötä runsas kokemus. Oma laudetuotantomme sekä pitkät ja luottamukselliset suhteet tavarantoimittajiin varmistavat laadukkaat ja hyviksi todetut materiaalit. Koulutetut ja kokeneet asentajamme takaavat hyvän asiakastyytyväisyyden.

Toimimme Keski-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla.

Haemme nyt aktiiviseen myyntityöhön remonttisuunnittelijaa. Tehtävänäsi on suunnitella asiakkaan kotona kylpyhuone- ja saunaremontteja oman suunnitteluohjelmamme avulla. Sinua odottaa täydellinen varustus työn tekemistä varten. Tulet saamaan tarkasti suunnitellun perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään.

Haluat olla tärkeässä roolissa kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä. Olet hyvä tyyppi, joka arvostaa asiakasta ja työkavereita. Olet rehellinen ja avoin sekä sopivasti kilpailuhenkinen. Sinulle on saattanut jo kertyä aiempaa kokemusta aktiivisesta myyntityöstä. Kiinnostus rakentamisesta tai tekniikasta yleensä auttaa menestymään tässä työssä. Herätät luottamuksen ja osaat kuunnella.

Kiinnostuitko? Lue lisää saunatohtori.fi ja ota yhteyttä!

Toimitusjohtaja Turo Huhtala, puh. 040 560 2335, turo.huhtala@saunatohtori.fi

Kategoria(t): Ajankohtaista, Työpaikat Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.